Vuosikokous ke 9.6.

(Sarkiantie 199, Kiikka)

Tervetuloa!

Historiallinen postireitti ja Sarkian Runot museon pihapiirin postilaatikossa

Sarkia-museo sijaitsee vanhan Turuntien varressa, jota käytettiin myös postireittinä.

Sastamalalainen tekstiilitaiteilija Outileena Uotila tekee tämän historiallisen postireitin Huittisten ja Tyrvään seudun kotiseutuyhdistysten hallinnoiman hankkeen esiselvitystä ja kulkee kävellen & pyöräillen reitin välillä Oripää-Hämeenkyrö 18.-25.4. Outileenan matkaa voit seurata tästä linkistä: http://tyrvaanseudunkotiseutuyhdistys.fi/historiallinen-postireissu-alkaa/

Outileena haastoi reitin varrella sijaitsevia yhdistyksiä tuunaamaan postilaatikon tai laittamaan jotakin muuta näkyvää tien varteen.

Myös Sarkia-Seura tarttui haasteeseen ja niinpä pystytimme Outileenan omakätisesti valmistaman postilaatikon Sarkia-museon tontille ja postilaatikosta löydät Sarkian Runot-teoksen, jota voit käydä lukemassa ja ruveta runolle. Runollisia hetkiä, ole hyvä!

Sarkia-museon aukioloajat kesällä 2021

Tämän hetkiset (1.6.2021) koronarajoitukset sallivat museon aukiolon, joten museo on avoinna ja Sarkia-Seuran edustaja paikalla alla olevan listauksen mukaisesti. Museolla tarjolla käsidesiä.

Sisätiloissa tapahtuvissa kokoontumisissa, kuten esim. museoissa, kasvomaskin käyttöä suositellaan yli 12-vuotiaille (THL:n suosituksen mukaisesti).

• la 15.5. klo 11-15,
  • la 12.6. klo 11-15
  • la 3.7. klo 14-16 (Vanhan kirjallisuuden päivien ajankohta siirtyi heinäkuun loppuun ja tästä syystä Sarkia-museo on Sastamala-esitteen tiedoista poiketen avoinna vain la 3.7. Museo ei ole avoinna pe 2.7.)
  • pe 30.7. klo 15-17 (Vanhan kirjallisuuden päivät 30.-31.7.)
  • la 4.9. Velo Sastamala -pyöräilytapatuman aikana museo on avoinna, tarkka ajankohta vielä auki!

Sarkia-museo Instagramissa

Löydät meidät nyt myös Instagramista.

Käypä tsekkaamassa sarkia_museo.