* Suomen nainen eri vuosikymmenillä -tapahtuma 24.9.2017

Sastamalassa Kiikassa Kannarissa valotetiin eri  ikäisten naisten elämää hieman yli sadan vuoden ajalta runon ja musiikin välityksellä. Tilaisuudessa oli paikalla noin parisenkymmentä henkilöä.

Tapahtuman järjestivät Sarkia-Seura ry ja Sastamalan Opisto opiskelijoineen.MAINOS Suomen nainen eri vuosikymmenillä

* Sarkia-Seura oli mukana Vanhan kirjallisuuden päivillä 30.6.-1.7.2017

Vanhan kirjallisuuden päivät vietettiin hienossa säässä teemalla Itsepäinen Suomi ja Sarkia-Seura oli itsepäisesti mukana omalla osastollaan.

Kävijöitä oli hyvin liikkeellä sekä kirjapöytien että ohjelman äärellä.

Tellervo Koiviston esiintyminen sai Sylvään koulun juhlasalin tupaten täyteen innokkaita kuulijoita.

Osastollamme oli myynnissä näköispainoksia Sarkian Kootuista runoista sekä t-paitoja Sarkian muotokuvalla.

Sylväällä nähtiin  :-)  ja toivottavasti tapaamme ensi vuonnakin näissä merkeissä pe 29.6.- la 30.6.2018!